top of page
JannitaDaniqueFotografie-242.jpg

Zoek je een trouwfotograaf in Friesland?

De dag van liefde en geluk, een lach en een traan. Een dag die jullie samen vieren met jullie liefste vrienden en familie. Wat een fijn vooruitzicht!

 

Als trouwfotograaf leg ik graag al deze waardevolle momenten vast, zodat jullie na je trouwdag kunnen nagenieten van deze herinneringen!

 

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan.

Licht, natuurlijk en spontaan

Mijn eigenschappen zijn lief, spontaan, behulpzaam en enthousiast. Ik ga helemaal mee in jullie voorpret tijdens het kennismakingsgesprek en voorbereidingsgesprek. Ik denk graag met jullie mee en geef ook tips over dingen waar jullie zelf misschien nog niet aan hadden gedacht. 

Tijdens de bruiloft zul je mij minder merken. Ik hou me graag op de achtergrond, zodat ik die pure momenten kan fotograferen. Die knuffel met je ouders als het moment officieel is, het kindje die door de trouwzaal aan het kruipen is, de lol van de groep mannen. Ik meng me in de groep, zodat ik niet opval.  Feestje op de dansvloer? Ik dans mee en maak de meest sfeervolle foto's! 💃

JannitaDaniqueFotografie-242.jpg

Meer informatie

De investering in herinneringen van deze mooie dag is vanaf €699,-. Je kan kiezen uit vier verschillende pakketten met verschillende opties. Benieuwd naar de pakketten?

 

Vraag gratis de trouwbrochure aan of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek om te kijken of ik de fotograaf ben voor jullie trouwdag.

JannitaDaniqueFotografie-224.jpg

Dit lijkt me leuk! En nu?

01

Kennismakingsgesprek

Om te kijken of we een klik hebben, doen we (vrijblijvend) een kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij thuis, bij jullie thuis of bij een gezellig koffietentje. Tijdens dit gesprek hoor ik graag alles over jullie liefdesverhaal en trouwplannen. Ook leren jullie mij beter kennen en laat 

03

Wedding day!

Jaa, eindelijk is het dan zo ver. Jullie hebben er zo lang naar uitgekeken. Nu is het tijd om alles los te laten en volop te genieten!

 

Tijdens de bruiloft houd ik me zoveel mogelijk op de achtergrond om alle mooie en pure momenten vast te leggen. 

02

Voorbereidingsgesprek

Ongeveer een maand voor de bruiloft gaan we samen zitten, om jullie draaiboek door te nemen. We zetten de puntjes op de i. Ik stel jullie nog een aantal vragen om erachter te komen waar jullie het meeste waarde aan hechten, etc.

04

After party

Nieuwsgierig naar de foto's? Jullie krijgen binnen 5 werkdagen al een preview met een aantal foto's! 

Binnen zes weken ontvangen jullie digitaal de foto's in een mooie online galerij. Afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen, ontwerp ik een fotoboek.

Sietse en Mirjam

"We hebben de foto's bekeken en we zijn er echt super blij mee!! Naast dat we de foto's prachtig vinden, vonden we je ook heel fijn werken tijdens de dag, ik vond je bijna onopvallend met foto's maken en juist super leuk tussen de mensen zijn!"

Rick enHetty

"Jannita heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd en ook op ons verzoek het prachtige fotoboek gemaakt (want dat doe je zelf toch nooit). Jannita super bedankt!"

Love at first sight?

Willen jullie de trouwbrochure met alle informatie ontvangen? Vul het contactformulier in en dan komt deze snel jullie kant op!

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor het invullen. Je krijgt binnen twee werkdagen een reactie.

bottom of page